Lyofilizované (mrazom sušené) klíčky - Šosovica, Baby Mungo, Jumbo Mungo, Alfalfa
Lyofilizované klíčky sú zložené zo 100% čerstvých klíčkov bez pridaného cukru, konzervantov, farbív a iných látok. Klíčky boli naklíčené a kontrolované v prísnych hygienických podmienkach a pod prísnym dohľadom.
Pri styku s vodou sa z lyofilizovaných klíčkov stávajú opäť čerstvo naklíčené klíčky.
Klíčky šošovice
Sú vynikajúcim zdrojom vitamínu C, pôsobia proti vírusovým infekciám a majú protirakovinový účinok. Tiež poslúžia ako bohatý zdroj bielkovín, vitamínov B1, B2, PP, vápnika, fosforu, železa, karoténu. Vláknina pomáha odstraňovať z tela toxíny.
Klíčky fazule mungo
Obsahujú železo, vápnik, horčík, vitamíny A, B1, B2 a mnoho ďalších zdraviu prospešných látok. Podporujú imunitu, chránia pred voľnými radikálmi, podporujú trávenie, normalizujú hladinu cukru v krvi.
Klíčky alfalfa (lucerna)
Obsahujú veľké množstvo vitamínu C a železa, vápnik, horčík, fosfor, draslík a zinok. Pomáhajú pri zníženej imunite, podporujú zdravie kože, kostí a svalov. Vďaka obsahu lecitínu podporujú pamäť.
Klíčky cíceru
Klíčky cíceru sú veľmi bohaté na výživné látky, obsahujú veľké množstvo vitamínu A, B, B9 - kyselinu listovú, C, E a minerály ako je vápnik, fosfor, železo a iné.
Lyofilizované jalapeño
Lyofilizované jalapeño sú zložené zo 100% papričiek bez pridaného cukru, konzervantov, farbív a iných látok. Jalapeño neboli ošetrené postrekmi a pri pestovaní neboli použité žiadne umelé hnojivá.
Papričky sú pôvodom z Mexika a ich pálivosť dosahuje 2500 až 6000 Scovilleových jednotiek pálivosti. Keď boli papričky zbavené vody procesom lyofilizácie, ich pikantná chuť je ešte koncentrovanejšia a výraznejšia.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných jalapeño sa použije cca 1100 g čerstvých papričiek.
Lyofilizované ovocie
Je zložené zo 100% ovocia bez pridaného cukru, konzervantov, farbív a iných látok. Chuť a vôňa zostávajú zachované, rovnako aj obsah vitamínov a iných zdraviu prospešných látok.