Lyofilizované ovocie BRIX v čokoláde Callebaut
BRIX – Grown for Flavour Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí Srbska. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy.
Tradičný spôsob výroby najlahodnejšej belgickej čokolády Callebaut v kombinácii s ideálne zrelým a šetrne spracovaným ovocím prináša jedinečnú chuť a výnimočnú kvalitu, ktorá uspokojí aj náročných gurmánov.
Čokoládky Brix – ‘Grown for Flavour‘ špičkovej kvality, v elegantnom balení sú zaručeným potešením pre vás či pre výnimočnú osobu vo vašom okolí.
Na výrobu sú použité iba suroviny najvyššej kvality bez konzervantov a bez lepku.
Zloženie ovocia v mliečnej čokoláde - handmade edition: mliečna čokoláda min 87 % (cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 33 %), mrazom sušené ovocie min. 10%, glukózový sirup, poťahové látky (arabská guma, šelak).
Zloženie ovocia v horkej čokoláde - handmade edition: horká čokoláda min 87 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 70 %), mrazom sušené ovocie min. 10%, glukózový sirup, poťahové látky (arabská guma, šelak).
Zloženie mixu s mliečnou čokoládou: mliečna čokoláda min. 87 % (cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 33 %), mrazom sušené ovocie min. 10%, glukózový sirup, poťahové látky (arabská guma, šelak).
Zloženie mixu s horkou čokoládou: horká čokoláda min 87 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 70 %), mrazom sušené ovocie min. 10 %, glukózový sirup, poťahové látky (arabská guma, šelak). Môže obsahovať stopy mlieka a orechov.
Zloženie mixu s mliečnou a horkou čokoládou: mliečna čokoláda min. 43,5 % (cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 33 %), mrazom sušené ovocie min. 5%, glukózový sirup, poťahové látky (arabská guma, šelak), horká čokoláda min 43,5 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 70 %), mrazom sušené ovocie min. 5%, glukózový sirup, poťahové látky (arabská guma, šelak).
Produkty môžu obsahovať stopy orechov. Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
Lyofilizované ovocie BRIX v horkej čokoláde Actioca
Čokoláda Acticoa je jedinečná vďaka blahodarným účinkom na zdravie človeka. Technologické postupy umožňujú podstatne vyšší obsah flavonoidov v porovnaní s čokoládou vyrábanou tradičným spôsobom. Flavonoidy z kakaa napomáhajú elasticite krvných ciev a tým prirodzenej cirkulácii krvi. (Toto tvrdenie bolo oficiálne schválené Európskou Úniou v roku 2013. Viac informácií TU.) Účinok sa dostaví pri konzumácii aspoň 0,2 g flavonoidov za deň, čo zodpovedá 12 g čokolády Acticoa.
Kontrast chrumkavých jahôd, alebo malín a výnimočnej horkej čokolády je dokonalým spojením. Ručne vyrábané čokoládky sú obaľované v prachu z mrazom sušeného ovocia pre ešte intenzívnejší pôžitok.
Čokoládky Brix špičkovej kvality v elegantnom balení sú zaručeným potešením pre vás či pre výnimočnú osobu vo vašom okolí.
Na výrobu sú použité iba suroviny najvyššej kvality bez konzervantov a bez lepku.
Acticoa je:
- čokoláda s prirodzene zachovanými flavonoidmi kakaa
- vyrobená z najkvalitnejších, špeciálnou technikou fermentovaných a šetrným spôsobom pražených kakaových bôbov
- vytvorená výnimočne šetrným procesom spracovania kakaových bôbov so zameraním pre zachovanie čo najväčšieho obsahu prírodných flavonoidov, ktoré sa pri bežnom spracovaní kakaových bôbov strácajú
Mrazom sušená jahoda v horkej čokoláde Acticoa – obaľovaná v prachu z mrazom sušenej jahody.
Mrazom sušená malina v horkej čokoláde Acticoa – obaľovaná v prachu z mrazom sušenej maliny.
Zloženie (jahoda alebo malina): horká čokoláda min. 87 % (kakaová hmota, cukor, kakaový prášok s redukovaným množstvom kakaového masla, dehydrovaný mliečny tuk, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma, kakaová sušina: 63,5 % minimum), mrazom sušené ovocie 10 % (jahoda alebo malina). Môže obsahovať stopy orechov.
Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.