V cene dnešného kupónu je zahrnuté:
- 1 krabica/balenie zákuskov podľa Vášho výberu z našej ponuky (je len na Vás, či si vyberiete balenie jedného typu alebo mix dezertov)
Zákazník si realizuje odber sám. Tovar si zákazník vyzdvihne v sklade (Na Pántoch 18 - Bratislava). Vybrať si môžete z nasledujúcich kupónov:
Typ A: kúpon v hodnote 8,90€ (pôvodne 17,80€)
Vanilkovo-malinový rez 750 g
Hrušková nuansa rez 685 g
Makrónky mix 36 ks, 396 g
Typ B: kupón v hodnote 12,90€ (pôvodne 25,80€)
Aristokrat 90 g (8ks)
Typ C: kupón v hodnote 13.90€ (pôvodne 27,80€)
Eclair čokoládový 75 g (15 ks)
Eclair vanilkový 75 g (15 ks)
Mangovo-marakujový cylinder 65 g (12 ks)
Zen 85 g (9 ks)
Typ D: kupón v hodnote 14,90€ (pôvodne 29,80€)
Dezert z bielej čokolády a malín 85 g (12 ks)
Mandarínkovo-čokoládový dezert 80 g (12 ks)
Čokoládovo-karamelový zamatový dezert 105 g (12 ks)
Orieškový dezert 115 g (12 ks)
Typ E: kupón v hodnote 16,90€ (pôvodne 33,80€)
Minidezerty čokoláda mix 48 ks, 734 g
Viac podrobností nájdete na: www.rokima.sk/#!produkty
Ponuka platí na 1 druh zákuskov uvedeného v ponuke, podľa typu kupónu.
V čom je jedinečnosť týchto dezertov?
Sú vyrobené z prvotriednych surovín špičkovými francúzskymi majstrami vo svojom obore, atraktívne vzhľadovo, vytvorené s bohatou fantáziou chuti. Sú čerstvé 18 mesiacov, hlbokozmrazené najnovšou kryotechnológiou, ktorá zaručí nezmenenú chuť, vzhľad a kvalitu výrobku. Presvedčili sa o tom aj odborní i laickí návštevníci najväčšieho slovenského potravinárskeho veľtrhu Danubius Gastro 2011.
Prijmite teda pozvanie, vstúpte do čarovného sveta nádherných zákuskov a vyberte si z našej aktuálnej ponuky.
Spoločnosť Maizeme, s.r.o. - Rokima je obchodnou spoločnosťou, ktorá vznikla v roku 2006. Jej pôvodnou činnosťou bolo obchodovanie s cereáliami, prevažne s jačmenným sladom. V tomto roku sme rozšírili naše produtové portfólio o distribúciu francúzskych zákuskov, ktoré sú na slovenskom trhu prakticke neznáme. Ich obrovskou výhodou je doba trvanlivosti 18 mesiacov, zákusky môžete kedykoľvek vybrať z mrazáku a do dvoch – troch hodín podávať.
Ďalšou veľkou prednosťou je skutočnosť, že pri tomto spôsobe nevzniká žiadny odpad ako v iných cukrárenských prevádzkach – jednoducho rozmrazíte taký počet dezertov, koľko práve potrebujete.