Jemne mletá Himalájska soľ pre zdravie

Táto ponuka má 2 varianty.

41x kúpené

Doručenie - poštovné a balné

Osobný odber

Položky v zozname zobrazené ako skladom s počtom kusov dostupné hneď

Slovenská pošta

od 2€ za každé 2 kupóny

(u vás do 2 pracovných dní)

Poklad ukrytý hlboko v zemi

Novodobá verzia známej rozprávky by sa volala "Himalájska soľ nad zlato." Práve tento druh soli sa v poslednej dobe teší veľkej obľube, pretože obsahuje až 84 minerálov, ktoré v bežnej kuchynskej soli chýbajú. Obyčajný chlorid sodný sa spolu s ďalšími zlúčeninami rokmi usádza v kĺboch či tepnách. To môže často viesť k bolestiam chrbtice, kĺbov a problémom s krvným tlakom. S prírodnou nerafinovanou soľou nie sú tieto negatívne javy vôbec spájané, práve naopak - uvádza sa ako alternatívny spôsob zmierňovania týchto problémov. Osoľte si vaše pochúťky spôsobom, za ktorý sa vám vaše telo poďakuje.

V skratke

  • zľava na 1 kg balenie Pravej Himalájskej jemne mletej soli
  • čisto prírodný produkt bez umelých prídavných látok
  • obsahuje až 84 minerálnych látok, ktoré v bežnej soli chýbajú
  • neukladá sa v cievach a kĺboch ako kuchynská soľ
  • na výber ružová a biela 

 

Platnosť kupónu

do 15.10. 2016

Podmienky

  • objednávku u dodávateľa už nemusíte vykonávať, všetky údaje vypisujete už pri kupovaní kupónu
  • v prípade voľby "zaslanie poštou" vám bude poštovné a balné v rámci SR v hodnote 2 € automaticky pripočítané k cene kupónu a platí na max 2 kupóny
  • tovar vám bude odoslaný do 7 pracovných dní od obdržania kupónu
  • možnosť osobného odberu v Bratislave na Dunajskej 4 (po - pia: 9:00 - 17:00 hod.), pri osobnom odbore je potrebné nahlásiť číslo kupónu a faktúra príde dodatočne e-mailom

Hodnotenia zákazníkov

Erik Márton s. r. o.

Excelentné

5 z 5 (3x)

100% zákazníkov odporúča túto spoločnosť (3 / 3)

  • 5
    3
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Pravá Himalájska soľ 

Viac ako 80-84 minerálnych prvkov, ktoré sa v prírodnej Himalájskej kamennej soli nachádzajú a v bežnej kuchynskej soli chýbajú. Bežnú kuchynskú soľ kúpite v akejkoľvek predajni potravín. Mnohí z vás viete, že zloženie tejto soli je čistý CHLORID SODNÝ. Morská soľ nie je o nič hodnotnejšia, je to taktiež len obyčajný čistý CHLORID SODNÝ získaný z mora.

 

Ničíte si zdravie chloridom sodným?


Problém s obyčajnou kuchynskou soľou je, že prebytočný nevylúčený chlorid sodný a iné chemické zlúčeniny sa v našom tele spolu s nevylúčenými bielkovinami zo živočíšnych produktov usádzajú v kĺboch a cievach. Následne tu vplyvom času, napevno ako kameň, skryštalizujú. Je to obdobný proces, ako keď sa na dne varnej kanvice kryštalizuje a zachytáva vodný kameň. Tento proces je sprevádzaný zvýšenou kyslosťou, a tým dochádza aj k vyplavovaniu vápnika z vlastných kostí. Toto všetko sa deje nenápadne a prebieha pomaly molekulu za molekulou, deň za dňom. Časom sa prihlasujú prvé problémy: bolesti chrbtice, kĺbov, kostí a s tým spojené všetky druhy problémov v oblasti pohybu, zvýšený krvný tlak a silne skôrnatené cievy. Naopak používanie prírodnej neupravovanej – nerafinovanej soli nie je spájané v tak širokej miere s negatívnymi následkami na zdravie. Národy konzumujúce (v rozumnej miere) prírodnú nerafinovanú kamennú soľ vykazujú podstatne menší alebo žiadny stupeň poškodenia svojich ciev a kĺbov, zapríčineného chloridom sodným.

 

Aký je rozdiel medzi chloridom sodným a prírodnou nerafinovanou kamennou soľou?


Prírodná soľ je jemnejšia, alkalickejšia a obsahuje niekoľko desiatok minerálnych látok. Naproti tomu chlorid sodný je kyslá zdraviu škodlivá látka s obsahom len dvoch prvkov. Každá kvalitná prírodná neupravovaná – nerafinovaná soľ obsahuje veľké množstvo minerálnych prvkov, u najkvalitnejšej Himalájskej kamennej soli je to až cez 80 druhov, pričom hlavný podiel (90 až 95%) tvorí chlór a sodík.

Bežný človek môže namietať, že prírodná soľ sa so svojim malým podielom ostatných prvkov len málo odlišuje od chloridu sodného. Ak sa ale naruší štruktúra prírodnej soli, ak sa takáto soľ rozštiepi, resp. rozloží na jednotlivé prvky a z týchto prvkov sa potom vyberú len dva, chlór a sodík, a ak sa tieto dva prvky chemicky opäť zlepia dokopy, tak vznikne zdraviu škodlivý chlorid sodný. Do tela síce prichádza známy chlór a sodík, ale v neznámej štruktúre, v akej sa do tela v minulosti nikdy dostať nemohol. Ak do tela prijmeme bežnú prírodnú neupravovanú soľ, tak ju organizmus rozpoznáva ako nevyhnutnú zložku stravy, na ktorú bol v tejto podobe nastavený celé milióny rokov. Takúto látku potrebuje dokonca nevyhnutne telo samo. Ale len v tejto optimálnej konštrukcii, teda v sprievode ďalších spoluhráčov ako vápnik a horčík.

 

*}