Pravá Himalájska soľ pre vaše zdravie

Doručenie - poštovné a balné

Osobný odber

Položky skladom dostupné okamžite

Slovenská pošta

3€ za akékoľvek množstvo

(u vás do 2 pracovných dní)

Poklad z hlbín zeme

Doprajte vášmu zdraviu ozajstnú rozprávku... Himalájska soľ je totiž nad zlato! Obyčajná kuchynská soľ alebo tiež chlorid sodný sa spolu s ďalšími zlúčeninami rokmi usádza v kĺboch či tepnách. To môže často viesť k bolestiam chrbtice, kĺbov a problémom s krvným tlakom. S prírodnou nerafinovanou soľou nie sú tieto negatívne javy vôbec spájané, práve naopak - uvádza sa ako alternatívny spôsob zmierňovania týchto problémov. Navyše obsahuje až 84 minerálnych prvkov, ktoré v bežnej kuchynskej soli chýbajú. Začnite dochucovať vaše pokrmy zdravým spôsobom!

V skratke

  • zľava na 1 kg balenie Pravej Himalájskej jemne mletej soli
  • čisto prírodný produkt bez umelých prídavných látok
  • obsahuje až 84 minerálnych látok, ktoré v bežnej soli chýbajú
  • neukladá sa v cievach a kĺboch ako kuchynská soľ
  • na výber ružová a biela 

 

Platnosť kupónu

do 31.12. 2017

Podmienky

  • objednávku u dodávateľa už nemusíte vykonávať, všetky údaje vypisujete už pri kupovaní kupónu
  • poštovné a balné je v sume 3 € za neobmedzené množstvo kupónov
  • tovar sa odosiela kuriérskou spoločnosťou
  • tovar vám bude odoslaný do 7 pracovných dní od obdržania kupónu
  • možnosť osobného odberu v Bratislave na Dunajskej 4 (po - pia: 9:00 - 17:00 hod.), pri osobnom odbore je potrebné nahlásiť číslo kupónu a faktúra príde dodatočne e-mailom

Hodnotenia zákazníkov

Najtelo.com

Excelentné

4,62 z 5 (21x)

95% zákazníkov odporúča túto spoločnosť (20 / 21)

  • 5
    16
  • 4
    4
  • 3
  • 2
  • 1
    1

Pravá Himalájska soľ 

Viac ako 80-84 minerálnych prvkov, ktoré sa v prírodnej Himalájskej kamennej soli nachádzajú a v bežnej kuchynskej soli chýbajú. Bežnú kuchynskú soľ kúpite v akejkoľvek predajni potravín. Mnohí z vás viete, že zloženie tejto soli je čistý CHLORID SODNÝ. Morská soľ nie je o nič hodnotnejšia, je to taktiež len obyčajný čistý CHLORID SODNÝ získaný z mora.

 

Ničíte si zdravie chloridom sodným?


Problém s obyčajnou kuchynskou soľou je, že prebytočný nevylúčený chlorid sodný a iné chemické zlúčeniny sa v našom tele spolu s nevylúčenými bielkovinami zo živočíšnych produktov usádzajú v kĺboch a cievach. Následne tu vplyvom času, napevno ako kameň, skryštalizujú. Je to obdobný proces, ako keď sa na dne varnej kanvice kryštalizuje a zachytáva vodný kameň. Tento proces je sprevádzaný zvýšenou kyslosťou, a tým dochádza aj k vyplavovaniu vápnika z vlastných kostí. Toto všetko sa deje nenápadne a prebieha pomaly molekulu za molekulou, deň za dňom. Časom sa prihlasujú prvé problémy: bolesti chrbtice, kĺbov, kostí a s tým spojené všetky druhy problémov v oblasti pohybu, zvýšený krvný tlak a silne skôrnatené cievy. Naopak používanie prírodnej neupravovanej – nerafinovanej soli nie je spájané v tak širokej miere s negatívnymi následkami na zdravie. Národy konzumujúce (v rozumnej miere) prírodnú nerafinovanú kamennú soľ vykazujú podstatne menší alebo žiadny stupeň poškodenia svojich ciev a kĺbov, zapríčineného chloridom sodným.

 

Aký je rozdiel medzi chloridom sodným a prírodnou nerafinovanou kamennou soľou?


Prírodná soľ je jemnejšia, alkalickejšia a obsahuje niekoľko desiatok minerálnych látok. Naproti tomu chlorid sodný je kyslá zdraviu škodlivá látka s obsahom len dvoch prvkov. Každá kvalitná prírodná neupravovaná – nerafinovaná soľ obsahuje veľké množstvo minerálnych prvkov, u najkvalitnejšej Himalájskej kamennej soli je to až cez 80 druhov, pričom hlavný podiel (90 až 95%) tvorí chlór a sodík.

Bežný človek môže namietať, že prírodná soľ sa so svojim malým podielom ostatných prvkov len málo odlišuje od chloridu sodného. Ak sa ale naruší štruktúra prírodnej soli, ak sa takáto soľ rozštiepi, resp. rozloží na jednotlivé prvky a z týchto prvkov sa potom vyberú len dva, chlór a sodík, a ak sa tieto dva prvky chemicky opäť zlepia dokopy, tak vznikne zdraviu škodlivý chlorid sodný. Do tela síce prichádza známy chlór a sodík, ale v neznámej štruktúre, v akej sa do tela v minulosti nikdy dostať nemohol. Ak do tela prijmeme bežnú prírodnú neupravovanú soľ, tak ju organizmus rozpoznáva ako nevyhnutnú zložku stravy, na ktorú bol v tejto podobe nastavený celé milióny rokov. Takúto látku potrebuje dokonca nevyhnutne telo samo. Ale len v tejto optimálnej konštrukcii, teda v sprievode ďalších spoluhráčov ako vápnik a horčík.