Olej Gotu Kola na hojenie rán, proti opuchom alebo ako prevencia proti vráskam

Olej Gotu Kola na hojenie rán, proti opuchom alebo ako prevencia proti vráskam
8 zákazníkov

Doručenie - poštovné a balné

Slovenská pošta

od 1,70€ za každé 2 kupóny

(u vás do 2 pracovných dní)

Zázračná sila prírody

Kolu pozná asi každý - má sladkú chuť, veľa cukru a dodáva energiu. Tá veru žiadne zázračné účinky nemá, možno akurát na kazanie zubov. Kola v našej ponuke, prvým menom Gotu, to už je iná vec! Vo forme oleja má pozitívny vplyv na pokožku, rany na koži a vyhladzuje vrásky. Blahodárne pôsobí pri rôznych kožných ochoreniach. Olej Gotu Kola jednoducho aplikujete priamo na pokožku alebo si ho zamiešate do obľúbeného kozmetického prípravku. Kúpte si namiesto tradičnej dvojlitrovej malinovky bylinný olej a vaše telo sa vám odvďačí!

V skratke

  • zľava na olej Gotu Kola 50 ml
  • liečivá rastlina pochádzajúca z Indie
  • na prevenciu predčasných vrások
  • na regeneráciu pokožky po popáleninách, akné
  • proti ekzému, psoriáze
  • pri pocite ťažkých nôh
  • pri opuchoch a zadržiavaní vody

Platnosť kupónu

do 31.01. 2018

Podmienky

  • tovar vám bude doručený automaticky do 7 dní od objednania
  • poštovné a balné v hodnote 1,70 € sa automaticky priráta k cene kupónu a platí na max. 2 kupóny

Olej Gotu Kola Centella asiatica

Rastlina Gotu Kola pochádza z Indie a je považovaná za jednu z najdôležitejších bylín v ajurvédskej medicíne. Rastlinný extrakt pomáha liečiť poškodené tkanivá, zlepšuje žilový obeh a krvný obeh vo všeobecnosti. Má pozoruhodné výsledky pri hojení poškodenej kože, rán rôzneho pôvodu, popálenín a zjazvených tkanív. Regeneruje tkanivá, pôsobí ako prevencia vrások, pomáha hojiť rany, podporuje tvorbu fibroblastov a stimuluje syntézu kolagénu.

Spôsob výroby: maceráciou nadzemných častí rastlín v rastlinnom oleji (rafinovaný slnečnicový olej)

Pôvod: Madagaskar

Zloženie: slnečnicový olej, extrakt z Centella asiatica (pupočník ázijský)

 

Účinky:

  • prevencia predčasných vrások
  • regenerácia pokožky po popáleninách
  • pooperačné zotavovanie
  • hojenie poškodenej a zjazvenej kože
  • na jazvy po akné
  • pri dermatitíde, ekzéme, psoriáze
  • cuperosis
  • ťažké nohy, problémy so žilami
  • opuchy a zadržiavanie vody
  • strie

Použitie: Aplikuje na kožu neriedený alebo ho primiešajte do kozmetických prípravkov podľa vlastného výberu: denný alebo nočný krém proti vráskam, akné krémy a pleťové vody, masti na poškodenú kožu (vrátane pooperačných), liečivé krémy, prípravky na stimuláciu krvného obehu, krémy a masti na prevenciu alebo liečenie strií, krémy a pleťové vody na starostlivosť o pokožku postihnutú ekzémom a psoriázou.

Skladovanie: Je odolný voči oxidácii oleja, skladujte najlepšie pri teplote do 25°C. Chráňte pred vlhkosťou a svetlom.